Connect with us

TEORII ale conspirației legate de poveștile DISNEY care sunt șocant de ADEVĂRATE

LIFESTYLE

TEORII ale conspirației legate de poveștile DISNEY care sunt șocant de ADEVĂRATE

TEORII ale conspirației legate de poveștile DISNEY care sunt șocant de ADEVĂRATE

Cu siguranță ai văzut filmele Disney dar aveai vreo idee despre poveștile reale din spatele lor?

Cu siguranță că filmele Disney sunt unele dintre preferatele tuturor copiilor și adolescenților și generații întregi au crescut alături de poveștile prințeselor și prinților Disney. Astfel, nu ar trebui să ne mirăm atunci când observăm că încep să apară tot felul de teorii care să lege poveștile și personajele lor unele de celelalte.

Frozen

Regizorul filmului “Frozen”, Jennifer Lee a spus că regele şi regina din Arendelle erau în drum spre o nuntă atunci când au naufragiat. În film îi puteţi vedea pe Rapunzel şi Flynn căsătoriţi, lucru care nu poate însemna decât că părinţii Elsei au naufragiat pe drum spre nunta lui Rapunzel!

Frumoasa şi Bestia

Cartea preferată a lui Belle este despre “locuri îndepărtate, lupte cu sabia, magie, vrăji şi un prinţ deghizat”. De asemenea ea spune că prinţesa îl va întâlni pe prinţ, însă nu îi va descoperi identitatea decât la capitolul 3, situaţie absolut identică cu cea din Aladdin.

Tarzan

Persoana care a regizat Frozen şi Tarzan vorbeşte despre cum părinţii Elsei şi lui Tarzan s-au pierdut într-un naufragiu. Părinţii celor doi seamănă foarte mult din punct de vedere fizic, lucru care nu ne poate face să credem decât că Elsa şi Tarzan sunt în realitate fraţi.

De asemenea, setul de ceai pe care îl are Jane, este identic cu cel al lui Belle, lucru care ne poate face să credem că Jane este în realitate o descendentă a lui Belle şi a Bestiei.

Mica Sirenă

În continuarea filmului Mica Sirenă, se vorbeşte despre cum mama lui Ariel, Athena, a fost ucisă de un pirat rău şi ameninţător, a cărui descriere pare să semene izbitor de tare cu cea a lui Hook, din Peter Pan.
De asemenea, în film o putem observa pe Ariel care explorează o navă naufragiată care ar putea fi chiar cea pe care se aflau regele şi regina din Arendelle. Din punct de vedere geografic, această teorie este extrem de plauzibilă întrucât Arendelle se află în Norvegia, nunta lui Rapunzel ar fi avut loc în Germania iar acţiunea din Mica Sirenă se petrece pe coasta Danemarcei, loc care se află pe ruta corăbiilor care pleacă din Norvegia spre Germania.

Aladdin

Acest fim nu menţionează perioada în care are loc acţiunea, astfel că există numeroase teorii care vorbesc inclusiv despre faptul că întâmplările se desfăşoară într-un deşert post-apocaliptic.

La începutul filmului se poate observa un vânzător care încearcă să vândă o lampă. Văzând că nu are succes, începe să spună povestea lui Aladdin pentru a reuşi să atragă cumpărători, astfel încât toată povestea în sine este de fapt o strategie de vânzare.

Hercule şi Mica Sirenă

Ariel este fiica regelui Triton, iar Hercule este fiul lui Zeus. În mitologia greacă, regele Triton este fiul lui Poseidon, care este unul dintre fraţii lui Zeus, lucru care nu ne poate face să credem decât că Ariel şi Hercule sunt veri!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus